Turistbyrån och Biljettbyrån flyttar till den gamla stationsbyggnaden vid Lund C i början av 2018

1 november, 2017

I början av 2018 kommer Turistbyrån och Biljettbyrån att flytta till nyrenoverade lokaler i den gamla stationsbyggnaden vid Lund C. I och med flytten kommer turistbyrån (Lund Tourist Center) och Biljettbyrån att bli mer tillgängliga och finnas närmare där Lunds besökare anländer.

Flytten från Stortorget blir också ett steg i att bana väg för Stadshallens framtida renovering. Biljettbyrån kommer även i fortsättningen att vara Lunds främsta ombud för biljettförsäljning till alla typer av evenemang. Efter flytten blir både Lund Tourist Center och Biljettbyrån kontantfria.

Framöver blir det ett tydligt fokus på det som är verksamheternas kärna - att informera turister och besökare om vad Lund och dess omgivningar har att erbjuda.

– Vi märker på våra besökare att den service vi kan ge personligen uppskattas och värderas högt, så vi ser mycket fram emot att välkomna dem i vår nya lokal, säger Tove Möller Andersson, biträdande näringslivs- och turismchef i Lunds kommun.

I och med flytten kommer turistbyrån (Lund Tourist Center) och Biljettbyrån att bli mer tillgängliga och finnas där den stora genomströmningen av människor är och där större delen av besökare till Lund anländer.Flytten från Stortorget blir också ett steg i att bana väg för Stadshallens framtida renovering.