Naturum Skrylle

På naturum Skrylle kan du lära dig om traktens växter, fåglar, insekter och djur. Säsongsprogrammet bjuder på många spännande aktiviteter.

naturumskrylle_sommar2020

Sommarens program

Vårens program är anpassat efter pandemin och rådande restriktioner. Alla aktiviteter kommer därför att ske utomhus. Vi hoppas att vi ska kunna hjälpas åt med att hålla avstånd och hålla oss hemma om vi inte är helt friska. I nuläget kan maximalt sju deltagare boka in sig på aktiviteterna med förbokning. Detta kan komma att ändras om restriktionerna kring pandemin tillåter större grupper. Stanna hemma om du känner dig sjuk, så ses vi en annan gång! 

I Skrylle: Under helgerna kommer vi att erbjuda aktiviteter som du kan göra själv eller tillsammans med dem du kommit med. Naturum kommer att vara bemannat tisdag-söndag från den 20 mars. Håll koll på vad som händer på denna sida, skrylle.se och i våra sociala medier.

SkrylleJakten

SkrylleJakten är en naturvandring där ni får upptäcka Skrylle och samtidigt lösa kluriga utmaningar. Ni hyr en ryggsäck med flera låsta fack. Genom att lösa olika klurigheter öppnas nya fack med fler ledtrådar som tar er vidare till olika platser i Skrylle.

Rundan tar ca 2-3 timmar men varierar beroende på hur snabbt ni går och hur långa pauser ni tar. SkrylleJakten är främst skapad för vuxna och ungdomar (lämplig från 10 år) som vill uppleva naturen på ett annorlunda och roligt sätt. Passar också för vuxna utan barn.

För barn under 12 år är SkrylleJakten gratis. Rundan innehåller inga fysiskt ansträngande moment förutom själva promenaden och är framkomlig för barnvagn.

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/naturum