Nyheter om coronaviruset och covid-19

Januari

2021-01-13

Lägesbild onsdag den 13 januari med anledning av arbetet med covid-19

Matlådor till gymnasie- och högstadieelever, vaccineringen inom vård- och omsorg är i full gång och ytterligare begränsningar i Saluhallen införs. Det är några av onsdagens frågor inom ramen för Lunds kommuns hantering av covid-19.

2021-01-07

Fjärrundervisning för Lunds högstadieskolor

Lunds högstadieskolor kommer att bedriva fjärrundervisning från och med måndagen den 11 januari. Det har barn- och skolnämndens presidium beslutat idag.

2021-01-07

Lägesbild torsdag den 7 januari med anledning av arbetet med covid-19

Beslut om övergång till fjärrundervisning för högstadiet, kulturskolans undervisning blir delvis digital, vaccinationer genomförs enligt plan och antalet smittade brukare minskar inom vård- och omsorgsförvaltningen. Det är några av frågorna inom ramen för Lunds kommuns hantering av covid-19.

2021-01-04

Lägesbild måndag den 4 januari med anledning av arbetet med covid-19

Stadsbiblioteket öppnar delvis igen, nu inleds vaccinationerna i Lunds kommun och maxantal besökare införs på Kristallen. Det är några av frågorna inom ramen för Lunds kommuns hantering av covid-19.