Hon blir Lunds kommuns nya kommunikationschef

12 februari, 2018

Nu är det klart vem som blir Lunds kommuns nya kommunikationschef. Johanna Davander tillträder tjänsten den 8 maj.

Tjänsten som kommunikationschef väckte stort intresse med många kvalificerade sökande. Tre kandidater gick vidare till slutomgången och i dag blev det klart att det är Johanna Davander som blir Lunds kommuns nya kommunikationschef.

Lund är en attraktiv kommun där det händer mycket. Samtidigt finns här en stor utvecklingspotential. Jag ser mycket fram emot att få vara med att och utveckla och bidra i arbetet med att Lund skapar framtiden, säger Johanna Davander.

Johanna Davander kommer närmast från jobbet som kommunikationschef i Kävlinge kommun där hon varit i drygt sex år. Innan dess var hon biträdande kommunikationschef på Skånes universitetssjukhus, SUS.

Jag är mycket glad över att kunna välkomna Johanna till Lund, säger Carin Hillåker, tillförordnad kommundirektör i Lunds kommun.

Vi står inför en stark utvecklingsperiod i Lund. Johanna har alla förutsättningar att vara med och fortsätta bygga kommunikationsverksamheten med utgångspunkt från kommunikationsplattformen, vår nya vision och förhållningssätt. Den strategiska kommunikationen är i fokus för tjänsten, men service, bemötande och tillgänglighet är också en del av uppdraget, fortsätter hon.

Johanna Davander, ny kommunikationschef i Lunds kommun

På bilden: Johanna Davander som tillträder tjänsten som Lunds kommuns nya kommunikationschef den 8 maj.