Nominera kandidater till årets integrationspris

24 september, 2018

Nu är det dags att nominera kandidater till Lunds kommuns integrationspris 2018. Priset syftar till att uppmuntra insatser som främjar arbete för ökad integration.

Lunds kommun stödjer utvecklingen av det internationella Lund, främjar integration och ser till att säkerhetställa respekt för mänskliga rättigheter. Som en del i det delas integrationspriset ut för att uppmuntra arbete som främjar integration.

Priset kan delas ut till företag, organisationer, förvaltningar, nätverk eller föreningar i Lunds kommun som sporre och symbol för framgångsrikt arbete för ökad integration. För att vara aktuell för priset ska kandidaten även uppfylla vissa kriterier.

Nominering görs via e-tjänst senast 5 november. Priset delas ut i EOS-hallen 1 december.