Digitalt Öppet hus på Katedralskolan

Vi på Katedralskolan har inte ställt in vårt Öppet hus - vi har ställt om. Eftersom våra vanliga mötesplatser inte är tillgängliga den här hösten så har vi skapat nya, och är numera helt digitala.

Katedralskolan håller Öppet hus 

De restriktioner som skolorna har på grund av Covid-19 gör att det blir annorlunda i år. Det är dock viktigt att eleverna även i fortsättningen kan göra ett väl avvägt gymnasieval. Vi kommer att ha digitala presentationer och frågestunder. Då har elever och vårdnadshavare möjlighet att lyssna till biträdande rektor som presenterar sitt program och att ställa frågor direkt till våra elever och skolpersonal.

Programpresentationer och digital frågestund 

Torsdagen den 26 november klockan 17.30-19.30 håller vi programinformation och har digitala frågestunder via Youtube. Vi har fyra olika program vilket innebär att du kan välja direkt vilket program du vill lyssna på information om och ställa frågor kring. Varje program har en egen Youtubekanal.

Under frågestunden kommer vi att ha en livechatt där du skriver in dina frågor direkt. Observera att du måste vara inloggad på Youtube för att kunna skriva frågor.

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

International Baccalaureate IB

Meet

Via Googles Meet-funktioner kommer du också att ansikte mot ansikte kunna träffa elever och personal på Katedralskolan för att ställa frågor. Länkar till Meeten hittar du i chatten på respektive programs Youtubekanal.

Välkommen till Katedralskolan

Ekonomiprogrammet Katedralskolan

International Baccalaureate IB Katedralskolan - Svenska

International Baccalaureate IB Katedralskolan - English

Naturvetenskapsprogrammet Katedralskolan

Samhällsvetenskapsprogrammet Katedralskolan

Val och fördjupning Katedralskolan