Öppet hus på Spyken

Välkommen till Spykens Öppet hus tisdagen den 30/11 kl 17-20. Du kommer träffa elever, lärare och annan personal. Alla skolans hus är öppna denna kväll så att du kan få en bild av våra lokaler.

Hålltider för Öppet hus

Komplett program med översiktskarta Spykens Öppet Hus 2021 Pdf, 814 kB.

Programpunkt

Lokal och tid

Programpresentation ES

Aulan 18.00 och Konsertsalen 19.00

Programpresentation HU

C22 17.30 och 18.30

Programpresentation NA

Aulan 17.30 och 19.00

Programpresentation SA

Aulan 17 och 18.30


Covid 19 - Så begränsar vi smitta!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tillsammans tar vi ansvar för att värna våra elevers och personalens hälsa samt att hålla smittspridningen nere!

Tänk också på att särskilda rekommendationer om att hålla avstånd gäller för dig som är ovaccinerad.

Skydda dig själv och andra - Länk till FHMs rekommendationer om Covid -19

Vaccinationsbevis?

Från och med den 1/12 behövs vaccinationsbevis för offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus. Vaccinationsbevis krävs då för personer över 18 år.

Bidra till att minimera trängsel!

Det brukar vara många som vill besöka oss så trängsel kan uppstå. Störst trängsel brukar det vara i början av kvällen, välj gärna att komma senare om du har möjlighet!

Begränsa antalet besökare, denna kväll riktar sig enbart till elever i åk 9 och deras vårdnadshavare. Vi ser gärna att man begränsar sig till en vårdnadshavare per elev och lämnar syskon hemma om man kan!

Fyra teaterelever sitter runt ett bord och arbetar med skrivsaker som ligger i en korg

Informationsmingel

Den 25/1 kl 17-19 öppnar vi också upp för ett informationsmingel. Då kan du som vill ställa lite fler frågor träffa elever, lärare och annan personal. Denna dag finns det dock inte möjlighet att se skolans alla lokaler eftersom informationsminglet äger rum i Restaurang Spyken på Arkivgatan.

Mer information publiceras längre fram.

Uppdaterad: