Länk till startsidan

Puffarkiv

Publicera inte denna sida!

Här kan du klistra in puffar som du vill kunna använda senare under året.

Gör så här: Kopiera en puff från en sida.

Gå till denna sida. Ställ dig på en spalt och högerklicka, välj "Klistra in" för att lägga puffen i spalten. Fortsätt fylla på med puffar i spalterna, du behöver inte skapa en ny rad.

Är du nyfiken på Spyken eller letar efter länken till Vklass? Då har du hittat rätt!

Nyhet

Nyfiken på hur det är att vara elev på Spyken? Följ oss på Instagram och ta del av stora och små händelser, exkursioner, projekt, en vanlig grå dag i november, utställningar, föreställningar, intervjuer, besök av berömdheter. Och sist men inte minst, utsparken!

Nyhet

SPYK-UP och COVER-UP är en utställning om att belysa ett miljöproblem med hjälp av konst. Konsten fokuserar på hållbar utveckling och mänskliga rättigheter.

Den 1 februari fyller Spyken 175 år! Det kommer vi att fira på många olika sätt under årets gång. Vi jobbar för fullt med att fylla vår nya jubileumssida med berättelser och roliga fakta om Spykens historia.

Var fjärde år när det sker riksdagsval håller Spyken skolval för alla gymnasieelever oavsett ålder. Här kan du se resultatet.

Följ oss på Instagram och ta del av stora och små händelser på skolan.

Varje år arbetar elever i årskurs 1 med de globala målen genom att skriva debattartiklar till politiker och beslutsfattare i projektet "Spyken tar ställning". Vill du också läsa några av 2022 års bidrag? Här har vi publicerat ett axplock!