Lärcentrum Kompassen

Lärcentrum Kompassen är för dig som studerar på Komvux. Här finns engagerad personal som kan hjälpa dig med dina studier. Du hittar oss i Komvux bibliotek.

Vad finns på Kompassen?

På Kompassen får du hjälp i ditt ämne av personal. Där studerar du i en stimulerande arbetsmiljö. Du kan låna böcker och dator i biblioteket. Du kan få hjälp med din lånedator. Du kan börja på Kompassen från och med när din kurs startar.

Du kan få hjälp i dessa ämnen:

  • NO grund
  • Sfi
  • Sva grund
  • Uttal

Extra anpassningar

Är du i behov av extra anpassningar i dina studier? I så fall är du välkommen att mejla oss. En specialpedagog bokar sedan en tid med dig för att prata om dina behov.

Kontakta oss via mejl

Vad tycker eleverna om Kompassen?

"Det bästa med Komvux är Kompassen. Jag gick alla gånger som det fanns tillfälle, både för matten, engelskan och undersköterskeutbildningen. Man får hjälp med uppgifterna på Kompassen, viket är bra. I ettan hade vi en lärare som både hade kompassen och psykologi och då satt jag ofta med och lyssnade bara för det var så intressant." - Bokan, elev på Komvux

Bild på Komvuxeleven Muhammed som leendes sitter vid ett bord på Komvux.

"Om man vill få stöd och hjälp så finns det här på Kompassen. Jag har provat och det funkar jättebra. Om man inte känner sig stark i ett ämne så kan lärarna där förklara ämnet mer ingående."

- Muhammed, elev på Komvux

Läs hela intervjun med Muhammed

Välkomna!

Uppdaterad:

Dela sidan: