Öppet hus 2 december

Vi kommer att slå upp våra portar för årskurs 9-elever och deras föräldrar torsdagen den 2 december mellan kl. 17.00 och 20.00. För personer över 18 år krävs vaccinationsbevis. Detta kommer att kontrolleras vid de fyra öppna ingångar till skolgården (mot Stora Södergatan, mot Stadsparken, mot Grönegatan och mot Drottens gata/parkeringshuset Färgaren). Glöm inte att även ta med legitimation.

Varmt välkomna!

Programpresentationer 2/12

Programinformation i Aulan, vån 2:

Ekonomiprogrammet: 17.15 och 18.15

Naturvetenskapsprogrammet: 17.45 och 19.15

Samhällsvetenskapsprogrammet: 18.45

Programinformation i Gradängsalen, entréplan:

Samhällsvetenskapsprogrammet: 17.30

IB Diploma Programme: 18.00 och 19.00

Missa inte!

På Öppet hus händer många spännande saker som du inte får missa: Skolkören sjunger från aulans läktare. Våra bibliotekarier har byggt en bokgran! Några fysikelever har en spännande fysikshow. Du kan delta i en öppen lektion med ensembleelever. Det finns möjlighet att testa apparna som spetselever i Historia utvecklat. Ung företagsamhet visar upp sina produkter. Vår skolrestaurang bjuder på ett smakprov. Och mycket mer förstås!

Material från digital frågestund i januari

Den 28 januari hade vi en livechatt där elever kunde ställa frågor om skolan, programmen, inriktningar, valbara kurser och mycket mer. Chatten är stängd, men du kan se på frågestunderna i efterhand.

Länkar till programmens sändningar

Frågestund Ekonomiprogrammet

Frågestund Naturvetenskapsprogrammet

Frågestund Samhällsvetenskapsprogrammet

Q&A IB Diploma Programme

Programkatalog för Lunds kommunala gymnasieskolor

Även i år har Lunds kommunala gymnasieskolor en gemensam katalog där du hittar alla utbildningar och presentationer av våra skolor.

Programkatalog Pdf, 8 MB.

Uppdaterad: