Länk till startsidan

Studie- och yrkesvägledning vid Lunds vägledningscentrum

Välkommen till oss på Lunds Vägledningscentrum. Vi erbjuder kostnadsfri och oberoende studie- och yrkesvägledning och vänder oss till dig som är 20 år och äldre och är folkbokförd i Lunds kommun.

Studie- och yrkesvägledning

Vi på vägledningscentrum har lång erfarenhet att hjälpa människor att hitta sin väg framåt. Det kan handla om stöd i hur du ska tänka om dig själv och din framtid. Vad har du för intressen, egenskaper, värderingar och färdigheter? Tillsammans sätter vi ord på vad som är viktigt för dig och vad du gillar.

Det kan också handla om att guida dig i vad det finns för möjliga vägar framåt. Vad kan man jobba med? Vika utbildningar och kurser finns osv.

Om du vet vad du vill kan vi stötta dig i vägen dit. Vad finns det för möjligheter och hinder på vägen. Vi sätter gemensamt upp strategier och mål för att konkretisera din väg framåt.

Kontakta oss så här

Om du inte hittar här på webbplatsen så skicka oss gärna ett mejl med dina frågor.

Lunds Vägledningscentrums drop-in är stängd tillsvidare. Alla drop-in tider kommer framöver erbjudas som telefontid. Aktuella telefontider hittar du längre ner.

E-post

Vår e-postadress är vagledningscentrum@lund.se. Vår ambition är att besvara ditt mejl under arbetsdagen men senast inom 2 arbetsdagar.


Ordinarie telefontider

Måndag: 13.00–15.00
Tisdag: 13.00–15.00
Onsdag: 10.00 –12.00 och 13.00–15.00

Fredag: 10.00 – 12.00

Telefonnummer: 0734-15 06 46 och 0734-15 06 45

Vår telefon är kopplad till mobiltelefoni som saknar kö-system för inringare. Vi har inte möjlighet att ringa upp eller återkoppla till de som inte kommer fram under våra telefontider. Du är välkommen att ringa tillbaka en annan dag alternativt skicka ett mejl till oss med dina frågor.

Kontakta Lunds Vägledningscentrum

Adress: Stora Södergatan 47, 2 våningen

E-postadress: vagledningscentrum@lund.se

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?