Länk till startsidan

Lunds vägledningscentrum

Välkommen till oss på Lunds Vägledningscentrum. Vi erbjuder kostnadsfri och oberoende studie- och yrkesvägledning och vänder oss till dig som är 20 år och äldre och är folkbokförd i Lunds kommun.

Vad hjälper vi dig med?

Vi karriärvägledare på Lunds Vägledningscentrum kan hjälpa dig att hitta din väg framåt. Utifrån dina intressen, egenskaper, värderingar och färdigheter guidar vi dig mot möjliga vägar för vidare utbildning eller arbete. Vi sätter gemensamt upp strategier och mål.

Kontakta oss så här

Lunds Vägledningscentrum erbjuder vägledning via telefon, mejl och bokade möten. För enklare frågor om kommunal vuxenutbildning kan du också kontakta Lunds medborgarcenter.

E-post: vagledningscentrum@lund.se
Vår ambition är att besvara ditt mejl under arbetsdagen men senast inom två arbetsdagar.

Våra telefontider

Du kan prata med våra vägledare måndag till torsdag klockan 10-12.
Övriga tider är du välkommen att kontakta medborgarcenter för generella och enklare frågor om kommunal vuxenutbildning i Lund.
Du når oss genom att ringa medborgarcenter.

Telefon: 046-359 50 00

Boka tid

Ring eller mejla oss om du vill boka en tid. Våra möten kan vara digitala eller i våra lokaler på Stora Södergatan 47, andra våningen.

Vi tar endast emot bokade besök.

Medborgarcenter

För enklare frågor om kommunal vuxenutbildning kan du kontakta Lunds medborgarcenter. Medborgarcenter har öppet helgfri måndag-torsdag kl. 08.00-17.00 och helgfri fredag kl. 08.00-16.00.
Telefon: 046-359 50 00
Öppettider hos medborgarcenter

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?