Medicon Village

Medicon Village är ett område i östra Lund där företag och organisationer som är specialiserade på biovetenskap finns samlade. Om du arbetar inom biovetenskap finns här utmärkta möjligheter till samarbeten och rådgivning.

Här erbjuds en miljö med möjlighet att stanna länge och samverka med ledande aktörer från akademin, näringslivet samt offentlig verksamhet.

På Medicon Village finns mötesplatser för erfarenhetsutbyten och samverkan med aktörer från Lunds universitet, Universitetssjukhuset samt spetskompetens och erfarenhet från näringslivet.

Medicon Village erbjuder funktionella kontor och kontorslandskap av hög klass för det lilla uppstartsbolaget såväl som ändamålsenliga lokaler för det etablerade internationella life science bolaget.

I B2B-huset är många av partnerbolagen med unik industrikompetens samlade, de kan hjälpa till med allt från till exempel kliniska prövningar till patent och ekonomi. Mötesplatser på Medicon Village skapar möjligheter för nya kontakter mellan nystartade bolag, etablerade bolag och partnerbolag. Bolagen har även stor nytta av den kvalificerade forskning och utveckling som bedrivs av Lunds universitet och Universitetssjukhuset.

Kontakt:

Medicon Village AB
223 81 Lund
Besöksadress: Scheelevägen 2, Lund
Telefon: 046 - 275 60 00

Relaterad information

Faktaansvarig: Näringslivsavdelningen, Kommunkontoret

Kontakt

Näringslivsavdelningen

Besöksadress: Ekska huset, Sankt Petri Kyrkogata 4
Postadress: Näringslivsavdelningen, Lunds kommun, Box 41, 221 00 Lund
Telefon: 046-359 50 00 (växel)
E-post: Näringslivsavdelningens medarbetare >>

Kommunkontoret

Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Besöksadress: Bruksgatan 22, Lund
Telefon Medborgarcenter: 046-359 50 00
E-post:kommunkontoret@lund.se