Ideon Open

Ideon Open är en neutral inkubator för alla företagare i alla faser av sina företag, oavsett bransch och geografisk hemvist. Vem och var du än är kan du få hjälp med din företagsidé, gå kurser eller testa din produkt i labbet. Som en del av Ideon Science Park ger dig Ideon Open goda möjligheter att hitta samarbetspartners.

Här har näringslivet chans att utveckla sin innovationskraft för att bättre klara den globala konkurrensen genom att samverka med den senaste forskningen, andra företag och drivna entreprenörer.

Ideon Open är platsen där projektägare och projektledare får tillgång till precis vad de behöver för att lyckas med att skapa nya affärer. 

Du som befinner dig i ett etablerat företag och behöver förstärka innovationsarbetet kan vända dig till Ideon Open med behovsstyrda projektidéer som behöver finansiering och kompetens. Du kan också ta hit färdiga projekt med tydlig kommersialiseringspotential som behöver bli ihopkopplade med akademin, drivna entreprenörer eller offentliga verksamheter.

Relaterad information

Faktaansvarig: Näringslivsavdelningen, Kommunkontoret

Kontakt

Näringslivsavdelningen

Besöksadress: Ekska huset, Sankt Petri Kyrkogata 4
Postadress: Näringslivsavdelningen, Lunds kommun, Box 41, 221 00 Lund
Telefon: 046-359 50 00 (växel)
E-post: Näringslivsavdelningens medarbetare >>

Kommunkontoret

Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Besöksadress: Bruksgatan 22, Lund
Telefon Medborgarcenter: 046-359 50 00
E-post:kommunkontoret@lund.se