Länk till startsidan

$currentPage

Lunds närings­livsdag

13 april 2023

Lunds näringslivsdag

Den 13 april 2023 bjöds näringslivet in till Stadshallen för lunch, panelsamtal, mingel och föreläsning på temat ”Framtid & innovation: Att göra saker på ett nytt sätt.”

Vinnarna av Lunds kommuns näringslivspris 2022
Från vänster: Anders Almgren (S) ordförande kommunstyrelsen, Martina Kvist Reimer, EVP Red Glead Discovery, Johan Evernäs, VD Red Glead Discovery samt Therese Fällman, chef hållbar tillväxt Lunds kommun.

Life science-bolag fick näringslivspris

Årets upplaga av Lunds kommuns näringslivspris går till life science-bolaget Red Glead Discovery. Utmärkelsen delades ut under näringslivsdagen på Stadshallen i Lund. Enligt juryn har årets pristagare "från start visat på stort mod och är en mycket god ambassadör för Lund". Under dagen delades dessutom fyra andra priser ut till lundaföretagare som utmärkt sig under det senaste året.

Nyhet om näringslivspriset och juryns motivering

En dag för Lunds näringsliv

 Ett livskraftigt näringsliv är viktigt för Lund - både idag och i framtiden. Med näringslivsdagen vill vi lyfta näringslivets framgångar samtidigt som vi skapar en arena där företrädare för kommun och företag kan mötas och gemensamt blicka framåt.

Näringslivsdagen kommer att återkomma en gång per år, och varje år kommer det vara ett nytt tema.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Aktuellt

Stadsutveckling och trafik

Lunds kommun växer och utvecklas. Det händer mycket, nu och i framtiden. Allt för att Lund ska ge dig plats att växa – i tusen år till.

Stadsutveckling och trafik

Alla pratar om en smartare och mer hållbar framtid. I Brunnshög skapas den. Och den skapas runt människorna som ska bo där, med deras framtida behov i fokus.

Företag, näringsliv och förening

Några gånger per år skickar vi ut ett nyhetsbrev från vår näringslivsenhet, späckat med intressanta artiklar och händelser för dig som är företagare i kommunen.