Aktuella bostadstomter

Här redovisar vi lediga tomter för privatbostäder, så kallade fribyggartomter. Vi skickar information om lediga tomter till alla som är registrerade i vår tomtkö och det är enbart den som står i kön som kan anmäla intresse för att köpa en aktuell fribyggartomt.

Södra Sandby

Just nu fördelas fyra aktuella fribyggartomter: Ulltisteln 9, 10, 11 och 12 i Södra Sandby. Information om tomterna och hur intresseanmälan ska göras skickades i december till alla som var registrerade i Lunds kommuns tomtkö den 1 december 2020.

Intresseanmälan kunde göras mellan den 1 december 2020 och den 8 januari 2021. Nu pågår fördelning av tomterna och vi kontaktar de som erbjuds en tomt. 

Information skickas till den e-postadress som registrerade i tomtkön har anmält. Till registrerade som inte har anmält e-postadress skickas information genom brev. 

Är du osäker på om du är registrerad i tomtkön eller vill kontrollera/justera dina uppgifter där? Logga in på ”Min sida” Välj därefter fliken ”Köplatser och bokningar”. Står du i tomtkön hittar du din registrering där och kan kontrollera eller justera dina uppgifter.

Var du registrerad i tomtkön den 1 december 2020 men har ändå inte fått informationen ovan? Vänligen kontakta tomtko@lund.se

 

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/aktuellatomter