Lediga tomter, tomtkö

Lunds kommuns tekniska förvaltning förmedlar och säljer fribyggartomter för privata bostäder. All förmedling görs via en webbaserad tomtkö. Just nu byter vi system för vår tomtkö och därför kan du inte ställa dig i kö via webbplatsen förrän i februari 2017.

Vi byter system till vår tomtkö för fribyggartomter. Den nya kön öppnar i februari 2017. Du som redan står i kö behåller din plats. Om du vill ställa dig i kö innan den nya kön öppnar, behöver se din plats eller byta kontaktuppgifter, kontakta Hasiba Borovac på tekniska förvaltningens mark- och exploateringskontor:

Tel: 046 – 359 50 85
E-post: hasiba.borovac@lund.se

Genom att anmäla dig till Lunds kommuns tomtkö godkänner du de regler som gäller. Reglerna anger bland annat att den som har fått en tomt inte kan ställa sig i kö igen förrän efter tre år.

OBS! Erbjudande om lediga tomter skickas endast ut via e-post. Du ansvarar själv för att kontaktuppgifter i tomtkön är aktuella.

E-legitimation och hantering av personuppgifter

Du loggar in i den nya tomtkön med BankId och din folkbokföringsadress hämtas automatiskt från Skatteverkets register. Du ansvarar själv för att rätt e-postadress är registrerad i tomtkön.

Dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Personuppgifter i allmänna handlingar hos kommunen kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen till den som begär det, till exempel husleverantörer och banker.

 

Faktaansvarig: Tekniska förvaltningen

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/tomtko

Kontakt

Mark och exploatering

Tekniska förvaltningen

Besöksadress: Brotorget 1, Lund
Telefon: 046–359 75 00, 046-359 50 00
E-post: tekniska.forvaltningen@lund.se