Länk till startsidan

Timvikarier inom fritidshem, grundskola och grundsärskola

Är du utbildad lärare eller fritidspedagog, eller studerar du till något av yrkena? Kanske är du nyfiken på pedagogiskt arbete eller vill arbeta extra vid sidan om studierna? Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som timvikarie när vår ordinarie personal inte är på plats, och som vara den där värdefulla resursen för alla våra verksamheter.

Anmäl ditt intresse för att arbeta som timvikarie

För att anmäla ditt intresse kontaktar du den skola du är intresserad av att arbeta på. Som timvikarie kontaktas du direkt av skolan vid vikariebehov. Väl på plats får du introduktion och arbetsanvisningar av ordinarie personal.

Kontaktuppgifter till våra grundskolor och fritidshem

Kontaktuppgifter till våra särskolor

Innan du anställs förväntas du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. När du kallats till intervju kan du beställa ett sådant intyg hos Polisen.

Beställ utdrag ur belastningsregistret på Polisens webbplats

Du får introduktion när du börjar

Det är viktigt för oss att alla våra medarbetare har den kunskap som krävs för att bidra till vår verksamhets goda kvalitet. Innan du påbörjar ditt uppdrag får du därför en introduktion som ger god inblick i verksamheten, praktisk information om din anställning och hur du sköter din tillgänglighet och bokningar i vårt bokningssystem.

Fler jobb som timvikarie

Timvikarie inom service

Timvikarie på förskola

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?