Länk till startsidan

Timvikarier inom fritidshem, grundskola och anpassad grundskola

Är du utbildad lärare, elevassistent eller fritidspedagog, eller studerar du till något av yrkena? Kanske är du nyfiken på pedagogiskt arbete eller vill arbeta extra vid sidan om studierna? Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som timvikarie när vår ordinarie personal inte är på plats, och som vara den där värdefulla resursen för alla våra verksamheter.

Skicka in en intresseanmälan

Du skickar in en intresseanmälan, där du bifogar din CV och svara på några frågor. Ju tydligare din CV och dina svar är, desto snabbare hittar vi just dig som passar för våra timvikariat.

Intresseanmälan vikarie

Om vi tycker att din ansökan är intressant kommer vi att kontakta dig för en intervju. Vi rekryterar löpande, men det kan ändå dröja innan vi hör av oss, så ha tålamod.

Utdrag från belastningsregistret

Vid arbete inom skola behöver du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret från polisen innan du anställs. När du blivit kallad till intervju kan du beställa ett sådant intyg.

Polisen - beställ utdrag ur belastningsregistret

Du kan kontakta skolan direkt

Du kan även kontakta den skola du är intresserad av att arbeta på direkt.

Kontaktuppgifter till våra grundskolor och fritidshem

Kontaktuppgifter till våra anpassade grundskolor

Du får introduktion när du börjar

Det är viktigt för oss att alla våra medarbetare har den kunskap som krävs för att bidra till vår verksamhets goda kvalitet. Innan du påbörjar ditt uppdrag får du därför en introduktion som ger god inblick i verksamheten, praktisk information om din anställning och hur du kontaktas av skolan vid vikariebehov. Väl på plats får du introduktion och arbetsanvisningar av ordinarie personal vad gäller det dagliga arbetet.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?