Länk till startsidan

Lärare åk 4-6 i textilslöjd till Fäladsskolan

Barn och skolförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven grundskollärare för undervisning i årskurs 4-6 i textilslöjd. Tjänstens omfattning är på 100 procent tillsvidare.

I arbetet ingår sedvanliga lärararbetsuppgifter. I din ansökan och vid en eventuell intervju är det viktigt att du beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan.

Du arbetar i ett arbetslag där ni gemensamt ansvarar för att eleverna och verksamheten utvecklas och att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. Du ska tillsammans med övrig personal driva en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna.

Du ska vara väl förtrogen med läroplanen Lgr 22 och skollagen. Vi strävar efter att elevuppgifterna ska vara verklighetsförankrade utanför skolan. Skolan använder digitala verktyg och multimediavana krävs.

Vi söker dig

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 i textilslöjd. Ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, kreativitet och medvetna val.

Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Relationsskapande är viktigt för dig i ditt arbete och du är också utåtriktad, socialt aktiv och skapar goda kontakter med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt.

Vi håller intervjuer löpande så tveka inte att ansöka redan idag - varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa. Det här ger vi dig som medarbetare (lund.se)

Om arbetsplatsen

Fäladsskolan har läsåret 2024-2025 ca 355 elever. I årskurs fyra tar vi emot elever från Backaskolan och Delfinskolan, vilket innebär att vi under läsåret har fyra klasser i årskurs fyra, fem klasser i årskurs fem och fyra klasser i årskurs sex. På skolan finns också en särskild undervisningsgrupp. Vi använder moderna pedagogiska metoder och har iPads i undervisningen. Vår personal har ett genuint pedagogiskt engagemang, kunnande och entusiasm. Undervisningen är individanpassad och elevernas delaktighet är viktig. Alla elever ska nå sin högsta potential, få ett gott självförtroende och känna att de kan. Allt ska vara möjligt.

Fäladsskolan tillhör Verksamhetsgrupp 3. Skolorna i området har höga ambitioner och vi strävar efter att all verksamhet ska genomsyras av kreativitet, öppenhet, samarbete och hög digital kompetens. Arbetssättet ska ske i en innovativ lärmiljö och vara på riktigt för barn och elever, här hjälper de digitala verktygen oss att uppnå våra mål. Fäladsskolan är en skola i framkant, där utveckling har blivit en del av kulturen. Skolan har framförallt arbetat mycket med språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen, digital utveckling och även kooperativt lärande (KL). På Fäladsskolan har alla elever 1:1 med iPad. Vi är intresserade av ny forskning och alla är medskapande i skolans utveckling. Kreativitet, samarbete och den digitala utvecklingen är våra flaggskepp.

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och anpassade grundskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 240808

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2024-08-02

Referensnummer

2024/770

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?