Länk till startsidan

Arkitekt/erfaren bygglovshandläggare

Lunds kommun

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete i en förvaltning som bidrar till utvecklingen av Lund som en attraktiv och hållbar stad.

Bygglovsavdelningen består av 18 personer som arbetar med bygglov och inspektion. Du kommer till en grupp med stark samhörighet och samsyn. Avdelningen har gjort en utvecklingsresa som har lett till ett ökat förtroende från medborgare och byggherrar.

Vid årsskiftet blir bygglovsavdelningen en del av en större samhällsbyggnadsförvaltning. Det innebär att vi kommer skapa nya relationer med fler kollegor, bland annat för att bli mer effektiva och skapa nya möjligheter att förbättra kommunens service gentemot medborgare och företag.

Vi söker dig

Vi söker nu en arkitekt eller erfaren bygglovshandläggare då en av våra medarbetare ska gå i pension. Vi ser gärna att du har 10 års erfarenhet inom bygglov.

Du förväntas såväl bidra med kompetens som arbeta självständigt. Du ska vara öppen för diskussioner med hela gruppen, medverka till beslut och bidra till ett lösningsorienterat arbetssätt.

Din roll innebär att du har ansvar mot medborgarna och du som handläggare ska känna dig trygg med lagstiftningen och hur den ligger till grund för beslut.

Det är positivt om du har erfarenhet från privat verksamhet, för att ha en förståelse för hela byggnadsprocessen. Intresse av IT, digitalisering och allt som leder till att underlätta arbetet samt erfarenhet av olika digitaliseringsverktyg är meriterande.

Som person bör du kunna ta egna initiativ, vara flexibel, kreativ och ha samarbetsförmåga.  I Lunds kommun byggs det mycket och ofta komplexa byggnader. Det innebär att du behöver vara serviceinriktad och kan hålla ett högt tempo.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

På stadsbyggnadskontoret arbetar ungefär 100 medarbetare för att utveckla ett växande Lund som en långsiktigt hållbar stad. Vi är med och tar ansvar för hela kedjan från översiktlig stadsplanering, via detaljplanering och lantmäteri till när enskilda hus och platser ska byggas. I vårt arbetssätt vill vi vara förtroendeingivande, professionella och engagerade. Hög kvalitet och god service är viktiga ledord i vår samverkan med medborgare och byggaktörer.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2024-07-30

Referensnummer

2024/754

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

  • Mia Miettinen Wik, Vision,
  • Astrid Avenberg Rosell. Sv Ark,

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?