Länk till startsidan

Stödpedagoger till Sesam daglig verksamhet inom LSS

Lunds kommun

Vill du bli en av oss och göra skillnad varje dag?

Vi söker stödpedagoger till Sesam daglig verksamhet. Hos oss får du möjlighet att arbeta pedagogiskt med bla. planering och uppföljning där du  tillsammans med våra stödassistenter och pedagogiska samordnare stöttar våra brukare.

Om oss 

Sesam är en arbetsinriktad daglig verksamhet inom LSS där deltagarnas medbestämmande och delaktighet är i fokus. Våra ledord är lösningsfokus, flexibilitet, engagemang och utveckling. Vår dagliga verksamhet är till för personer med olika funktionsvariationer. Vi arbetar i olika aktiviteter där deltagarna erbjuds möjligheter utifrån varje enskilds förutsättning.

Gå gärna in via länkarna och se mer om Sesam daglig verksamhet:
Sesam daglig verksamhet
Haboden
Komvux cafeteria
Mat med flera mål
UnIkT studios

Vi arbetar för att våra brukare ska få möjlighet att vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Det krävs därför att du har ledarförmåga, är nyfiken och har förmågan att lyssna in våra brukare. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. Tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör du skillnad varje dag.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Arbetsuppgifter

 • Tillsammans med pedagogisk samordnare och enhetschef kommer du att strukturera och planera verksamhetens arbete på lång sikt.
 • Planera, utföra och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget.
 • Ge brukarna det individuella stöd de behöver.
 • Med brukaren i fokus, stimulera till full delaktighet i samhället.
 • I samverkan med anhöriga och gode män/förvaltare arbeta efter individuellt uppsatta mål.
 • Vara ett stöd till arbetsgruppen i det brukarnära arbetet.

Du förväntas att arbeta med samverkan med samhällets olika aktörer och nätverk som är viktiga utifrån den enskildes behov, samt vara ett stöd i omvärldsbevakning, och att skapa förutsättningar för att tillämpa evidensbaserad praktik och i att använda ett systematiskt arbetssätt.

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 YH-poäng eller 60 högskolepoäng eller kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier.
 • Kunskap och erfarenhet av målgruppen
 • Kunskap kring lågaffektivt bemötande är en merit
 • Det är en merit om du har erfarenhet av tydliggörande pedagogik/ TEACCH
 • Körkort är önskvärt

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering sker urval och intervjuer löpande.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2024-06-13

Referensnummer

2024/636

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?