Länk till startsidan

Studentmedarbetare - Kommunikation och utvärdering

Kommunkontoret

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare i Lunds kommun genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier.

Dina arbetsuppgifter

På kommunikationsavdelningen strävar vi efter att ständigt förbättra vår kommunikation. För att lyckas tror vi på att involvera våra målgrupper och ta vara på deras åsikter.

Vi söker därför en engagerad studentmedarbetare som kan hjälpa oss att utvärdera våra kommunikationsinsatser genom att samla in feedback, sammanställa och presentera resultatet. I mån av tid hjälper du också till i vårt dagliga kommunikationsarbete.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:

  • genomföra enkäter och utvärderingar för att samla in feedback från våra målgrupper
  • analysera insamlad data för att dra slutsatser och identifiera områden för förbättring
  • delta i möten och evenemang för att interagera med våra målgrupper och förstå deras behov och önskemål
  • bidra till att utforma och implementera kommunikationsstrategier för att nå ut till olika målgrupper.

Du tilldelas en handledare som stöttar, förmedlar yrkeskunskaper och följer upp ditt arbete och utveckling.

Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig för att matcha dina studiebehov. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under hösten 2024 (1 sept-31 dec) och du har timlön.

Vi söker dig 

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola/yrkeshögskola. Du ska ha läst minst 1 år helfart (60 högskolepoäng eller 200 yrkeshögskolepoäng) inom strategisk kommunikation eller likvärdig utbildning inom samhällsvetenskap. 

Som person är du nyfiken, engagerad och har en positiv attityd. Du bör vara bekväm med att interagera med olika typer av människor och ha förmågan att lyssna och kommunicera på ett öppet och respektfullt sätt.

För att trivas i rollen ser vi att du har:

  • god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt
  • förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ
  • intresse för samhällsfrågor och att möta och arbeta med människor.

Om arbetsplatsen

Du blir en del av kommunikationsavdelningen vars uppdrag är att stödja, samordna och leda kommunens organisation inom kommunikation och medborgarservice. Vi erbjuder kommunens medarbetare strategisk kompetens, tjänster och stöd för att säkra samhällsinformation, bygga varumärke och god service, tillgänglighet och ett gott bemötandeför de som bor och verkar i Lunds kommun. Vi har vår hemvist på kommunhuset Kristallen.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 22/5!

På kommunkontoret arbetar cirka 350 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställning

Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Timavlönad
Tillträde: 1 sept 2024

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2024-05-22

Referensnummer

2024/509

Kontaktperson(er)

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?