Länk till startsidan

Vikarierande handläggare till Idrottsstaben

Kultur- och fritidsförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Verksamhet Idrott är ett område inom Kultur- och fritidsförvaltningen söker nu en vikarierande handläggare till verksamhetens stabsfunktion. Personen vi söker har ett stort engagemang för utveckling av idrott, föreningslivet och för att bidra till en aktiv fritid för Lundaborna. 

Arbetsuppgifterna inom idrottsstaben är varierande och verksamheten befinner sig i ett utvecklingsskede. Rollen som handläggare inbegriper delaktighet i övergripande utvecklingsprocesser men också bland annat fördelning av tränings- och tävlingstider kommunens idrottsanläggningar och idrottsplatser.

Beroende på tidigare erfarenheter kan det även bli aktuellt att arbeta med evenemangsplanering, fakturering och stöd vid fakturafrågor från föreningar samt kommunens representant gentemot Riksidrottsförbundets lokala företrädare. 

Anställningen sträcker sig under en period om 12 månader. Tjänstgöringsgraden utgörs av 75% av heltid men möjlighet finns att föra dialog om högre sysselsättningsgrad.

Vi söker dig

Vi söker dig som:

  • har högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant
  • har kunskap om och erfarenhet av föreningsliv och specifikt idrottsföreningars förutsättningar
  • har erfarenhet av schemaläggning eller bokning och digitala system för detta

Vi ser det som meriterande med:

  • erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet
  • utbildning inom projekt- och processledning
  • erfarenhet av ekonomiadministration
  • erfarenhet av avtalshantering
  • erfarenhet av bidrag- och bokningssystem inom kommunal verksamhet
  • erfarenhet av arbete med eller inom idrottsföreningar

Vi söker en person som är strukturerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att självständigt kunna driva processer och projekt, ta egna initiativ samt kunna prioritera dina uppgifter. 

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Verksamhet Idrott är ett område inom Kultur- och fritidsförvaltningen som arbetar med att skapa förutsättningar för ett väl fungerande idrotts- och föreningsliv i Lunds kommun, genom bland annat tillhandahållande av lokaler, anläggningar och stöd.

Urval till intervju sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.

Kultur- och fritidsförvaltningens cirka 350 medarbetare arbetar med att ge lundaborna tillgång till meningsfulla fritidsaktiviteter och berikande kulturupplevelser, nu och i framtiden. Vi brinner för kultur, bibliotek, idrott och fritid, och arbetar för att skapa förutsättningar och tillgång till stimulerande livsmiljöer och aktiviteter som inte bara ökar livskvalitén, utan också främjar god hälsa och aktivt intellekt. Det gör vi genom att tänka stort om smått och vara lyhörda för vad medborgare och föreningar önskar och behöver.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Augusti 2024 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Referensnummer

2024/480

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?