Länk till startsidan

Undersköterskor till Fästan - äldreboende i Södra Sandby

Vård- och omsorgsförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån den boendes önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera i Lifecare, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD registret och Senior Alert.

Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi söker dig 

som är intresserad av en tillsvidareanställning dag/kväll med tjänstgöring varannan helg. Heltidsmått på 36,33 timmar i veckan. 

Vi söker nu tre undersköterskor med godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidareutbildning inom demensvård samt erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom och BPSD är meriterande.

Du som söker är trygg i din yrkesroll och har en positiv inställning till utveckling. Du värdesätter ett gott bemötande till din omgivning och kan arbeta både självständigt och i grupp. Att vara flexibel och lyhörd, såväl med brukare som med anhöriga och kollegor, är en självklarhet för dig.

För oss är det viktigt att du har ett gott bemötande och en god social förmåga med intresse och engagemang. Att du delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt lyssna, lära och leda är även av betydelse för oss.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om oss

Fästan äldreboende ligger i östra delarna av Lund, i Södra Sandby, med goda bussförbindelser som passar arbetstiderna väl.

Fästan är ett av de största boendena i Lund med 50 brukare. Avdelningarna är övervägande riktade kring äldre med demenssjukdom. Närheten till naturen och trevliga parkområden främjar utevistelser för brukare och personal. 

Följ gärna vår vardag på Instagram - fastan_aldreboende

Vill du, tillsammans med oss, vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för våra äldre? Vill du vara med och göra skillnad för äldre personer tillsammans med trevliga och engagerade kollegor? Då vill vi gärna att läsa din ansökan. 

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-12-03

Referensnummer

2023/1354

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?