Länk till startsidan

Sjuksköterska till Särskilt Boende

Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden och demensboenden för äldre. I Lunds kommun drivs 15 särskilda boenden av kommunen. Här bor personer med omfattande behov av service och omvårdnad dygnet runt. Boendena är placerade i centrala Lund såväl som i de östra kommundelarna Genarp, Veberöd och Södra Sandby.

Med fokus på teambaserat samarbete, utbildning och utveckling satsar vi på våra boenden och prioriterar bland annat en god bemanning och kvalitativ kompetensutveckling. Exempel på kompetensutveckling kan du läsa om här.   

Arbetsuppgifter

Varje boende har 3-4 sjuksköterskor knutna till sig vilket möjliggör utbildningsinsatser och utvecklingsarbete. Vill du vara med och bidra till vår kvalitétsutveckling? Vi arbetar strukturerat och målinriktat för att driva utveckling inom en rad områden. Allt för att ge våra äldre den bästa vård. Vad är du intresserad av att driva för frågor? Innehållet i just ditt uppdrag tänker vi att vi kikar på tillsammans med dig. 

Arbetstiden är måndag till fredag och var 8:e helg. 

Din anställning inleds med en introduktion som skräddarsys efter dina behov vad gäller innehåll och omfattning.  Som nyanställd erbjuds du en mentor, erfaren i sin profession såväl som i vår verksamhet. Din mentor är anställd utanför din enhet och ni träffas regelbundet några timmar i månaden under 6-12 månader. 

Vi söker dig som

Är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom vård av äldre är meriterande liksom erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och demensvård.

Är du utpräglat intresserad av verksamhetsutveckling eller föredrar du det patientnära och omvårdnadsnära? Vi bygger team så att var och ens styrkor och intresse tillvaratas bäst. 

Du har en god pedagogisk förmåga att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett lösningsfokuserat och entusiasmerande förhållningssätt med god förmåga att arbeta i team såväl som självständigt.

God datorvana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska krävs. Körkort för personbil är meriterande.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Antal tjänster

5

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-10-17

Referensnummer

2023/1103

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?