Länk till startsidan

Grundskollärare årskurs 4-6

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

På Genarps skola har vi cirka 300 elever i årskurserna 4-9. Vi är cirka 50 medarbetare som arbetar tillsammans och nära eleverna för att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi månar om att skapa goda relationer med varandra och med våra elever. Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler och varje klassrum finns smartboard/projektor. Alla elever har egen dator. 

Vi erbjuder dig professionella och trevliga kollegor som ser fram emot att välkomna en ny medarbetare. Du kan även förvänta dig rektorer som arbetar med tillitsbaserad styrning och ledning och som värdesätter att vara närvarande på skolan. På Genarps skola har vi salutogen elevsyn och arbetar nära elevhälsan i syfte att alla elever ska utvecklas optimalt, både socialt och kunskapsmässigt. Vi arbetar kontinuerligt och transparant med det systematiska kvalitetsarbetet i dialog med alla medarbetare och mot vår vision: "En skola skola för kunskap och trygghet i gemenskap". 

Inom gångavstånd finns naturreservaten Risen, Häckeberga kvarn och Ekevallens idrottsplats med utegym. Här kan du som är intresserad av natur, vandring, löpning, mountainbike etcetera njuta av naturen och träna i anslutning till ditt arbete.

Lunds kommun erbjuder också ett friskvårdsbidrag på 1700 kr per år, samt rabatterat pris hos Actic gym, som har en av sina anläggningar i Genarp.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att på ett professionellt sätt planera, genomföra och utvärdera undervisning utifrån gällande styrdokument, såväl enskilt som i samarbete med andra kollegor och arbetslag. Du ansvarar för undervisning i svenska och NO i årskurs 4-6. Du kommer även vara mentor för en grupp elever i årskurs 6.

Du kommer ingå i ett team där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas i ett kollegialt lärande. På Genarps skola arbetar vi nära elevhälsan i syfte att alla elever ska utvecklas optimalt, både socialt och kunskapsmässigt.

Tjänsten är ett långtidsvikariat under i första hand läsåret 23/24.

Vi söker dig som

har grundlärarexamen och lärarlegitimation med inriktning mot grundskolans åk 4-6. Du arbetar utifrån ett inkluderande förhållningssätt och skapar motiverande och kreativa inlärningsmiljöer där elevens lärande sätts i centrum. Du arbetar formativt, med tydliga mål, flera strategier för lärande och feedback som för elevens lärande framåt. Du använder ett varierat undervisningssätt för att se till att alla elever uppnår lektionens syfte.

Du skapar positiva relationer i ditt klassrum och bygger upp elevernas självförtroende att nå lärandemålen. Du skapar dialoger som är tillåtande i klassrummet. Du använder modern teknik som verktyg för kunskapssökande och anpassningar som höjer elevernas måluppfyllelse. Du är samarbetsvillig, lösningsfokuserad och har höga ambitioner gällande undervisningens kvalitet.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde snarast

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-09-28

Referensnummer

2023/1092

Kontaktperson(er)

  • Katja Vinulv, rektor, 0463597284
  • Malin Sellberg, biträdande rektor, 0463599514

Facklig(a) företrädare

  • Gill Frostander, Sveriges lärare, gill.frostander@lund.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?