Länk till startsidan

Undersköterskor kväll/natt till innovativt särskilt boende i Stångby

Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

Vill du tillsammans med oss vara med att bygga upp ett nytt innovativt äldreboende i Stångby?

I juni 2023 öppnade vi dörrarna till vårt nybyggda äldreboende i Stångby. Vi erbjuder dig en fantastisk chans att bygga upp en ny verksamhet tillsammans med trevliga och engagerade kollegor. Boendet ligger ca fem minuters gångväg från Stångbys tågstation.

Boendet har tre våningar och 50 lägenheter fördelat på fem avdelningar. Våning 2 och 3 har även tillgång till stora balkonger. I direkt anslutning till boendet finns en välplanerad trädgård med uteplats, parkslingor, sinnesträdgård och odlingslådor.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska ingår du i det mångprofessionella teamet. Du bidrar med dina specialistkunskaper inom din yrkeskompetens. Genom nära samarbete med chefer, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut samt övriga i teamet medverkar du till att ge brukarna livsinnehåll där individens behov står i centrum. 

Arbetet innebär omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskemål och behov samt delegerade uppgifter enligt HSL.

En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring brukaren för att få en god helhetssyn. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning.

Som undersköterska kommer du att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Din strävan är alltid att göra vardagen meningsfull för brukarna.

Vi söker dig som

är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete med demensvård.

Då verksamheten har en innovativ inriktning och är under utveckling ser vi gärna att du är positiv och kreativ i ditt sinne och kan komma med nya idéer.

Som person är du lugn och trygg i din yrkesroll. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Ha god förmåga att kommunicera och social kompetens som främjar en god arbetsmiljö. Har god empatisk förmåga vilket du visar genom att kunna sätta dig in i en annan människas situation.

Övrigt

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta kväll/natt och varannan helg. Tjänsten innefattar kvällstjänstgöring till upp till 50%. 

Heltidsmåttet är 34,33 timmar vid schemalagd arbetstid kväll/natt.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att ansöka redan idag. 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Referensnummer

2023/1076

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?