Länk till startsidan

Jobba med omvårdnad som undersköterska på hemvården Norra Fäladen

Vård- och omsorgsförvaltningen

Nu söker vi dig som vill utvecklas och lära nytt!

 I ditt dagliga arbete är du en del av äldre människors vardag och arbetar med att stötta dem så att de kan leva ett så meningsfullt, självständigt och aktivt liv som möjligt.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du gör skillnad för andra varje dag. Vi har inga delade turer och vårt heltidsmått innebär att du får mer ledig tid i din vardag. Hos oss vill vi att du känner att du får möjlighet att växa och bli stimulerad tex genom olika roller, ansvarsområden eller utbildningar.

"Jag upplever att jag har bra möjligheter att utvecklas och lära nytt här"/ Nadia, undersköterska 

Möt Nadia Silveira Rodriguez som jobbar hos oss:

Undersköterskan Nadia började som sommarjobbare | Lunds kommun

 

Arbetsuppgifter

Ditt arbete styrs av individernas behov.  En arbetsdag kan bestå av att ge stöd och hjälp med personlig omvårdnad, omsorgsarbete, medicinska insatser på delegation från sjuksköterska och annat som den du stöttar behöver hjälp med. Dokumentationen sker i Procapita och Lifecare. I din roll ingår även att medverka till att verksamheten utvecklas och håller god kvalité. 

Inom hemvården arbetar du antingen dag 07.00-15:30 eller kväll 15:00- 23:00.

Vissa serviceinsatser (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Du kommer att arbeta varannan helg. Vi erbjuder alla att arbeta heltid, vilket innebär 36 timmar och 20 minuter i veckan. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du även erfarenhet av att arbeta på ett äldreboende eller inom hemvården är det meriterande.

För att kunna jobba i hemtjänsten krävs cykelvana och i vissa områden även B-körkort. 

God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift. Du behöver också ha god digital kompetens för att kunna hantera digitala arbetsredskap exempelvis i samband med dokumentation.

Du är ansvarsfull, engagerad, flexibel och lyhörd - med brukare, anhöriga och kollegor. Du förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag.

För att bli anställd som undersköterska krävs att du har bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller intyg från arbetsgivare att du hade en fast anställning som undersköterska 1/7 2023. 

Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

 

Övrigt

Hemvårdens lokal på Norra Fäladen ligger på Magistratsvägen.

Just nu söker vi personal både för tillsvidareanställning och längre vikariat. Vi anställer även vårdbiträden. 

För snabbare hantering; bifoga dina betyg och beställ "Utdrag ur belastningsregistret för egen kontroll" via www.polisen.se

Om du är intresserad av timanställning; vänligen skicka in intresseanmälan via ;

Timvikarie inom vård och omsorg | Lunds kommun

Välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Antal tjänster

11

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-10-08

Referensnummer

2023/1045

Kontaktperson(er)

  • Emma Borrie rekryteringskonsult, emma.borrie@lund.se
  • Anna Polanski enhetschef, 046-3596566

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?