Länk till startsidan

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Hemvården Yngre

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi är en samlad organisation för hemsjukvårdsansvar inom LSS, hemvården yngre och korttidsverksamheten i Lunds kommun. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, administratör och chef.

Här får du god introduktion som anpassas efter dina tidigare erfarenheter, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika- och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi. Vi är ett tajt gäng kollegor som tar väl hand om varandra.

Nu söker vi en fysioterapeut/sjukgymnast som arbetar riktat mot hemvården yngre där patienterna är mellan 20 och 65 år. 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt och meningsfullt liv som möjligt genom bland annat träning, rehabilitering/habilitering och hjälpmedelsförskrivning. Du arbetar tillsammans med omvårdnadspersonal och legitimerade kollegor i ditt dagliga arbete. 

Arbetsdagen startar gemensamt på kontoret med dina närmaste kollegor, och fortskrider sedan ute hos patienterna. Du kan själv vara med och påverka upplägget av din arbetsdag som till exempel när du är ute och träffar patienter eller när du är inne på kontoret och utför administrativa uppgifter.

Vi dokumenterar i Procapita och vi delegerar och ordinerar träning via Appva.

Arbetstid måndag – fredag, dagtid. Vi tillämpar flextid.

Vi söker dig som

Är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har god förmåga att samarbeta och att vara kreativ i ditt arbete. Du är lyhörd, har hög grad av flexibilitet, du är engagerad och tar tillvara på patienternas delaktighet. Du tycker det är roligt med förändringar och utmaningar.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal såväl som skrift. B-körkort krävs, vi har både bilar och el-cyklar som vi tar oss till och från våra patienter med.

Tjänsten omfattar 100 %, tillträde efter överenskommelse.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-09-24

Referensnummer

2023/1020

Kontaktperson(er)

  • Emma Wrangel, Enhetschef, 046-3596486
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648
  • Magdalena Nersing, Enhetschef, 046-3596486

Facklig(a) företrädare

  • Anna Pyrih, Fysioterapeuterna, 046-3596182

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?