Länk till startsidan

Lokalvårdare till Lokal och Måltid Södra Sandby/Revinge

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Skolorna och förskolorna i Södra Sandby/Revinge är en del av Lunds kommuns Barn- och skolförvaltning och tillhör Verksamhetsgruppen Lokal och Måltid. Inom vårt område i Södra Sandby/Revinge är det 5 skolor och 5 förskolor.

Hit kan du lätt ta dig med cykel, buss eller bil.
Vi erbjuder ett härligt arbete inom servicegruppen i Södra Sandby/Revinges skolor och förskolor som består av medarbetare inom lokalvård, vaktmästeri samt kök.

Arbetsuppgifter

Vill du bli en av våra engagerade och serviceinriktade lokalvårdare?

Du kommer ingå i ett arbetslag med andra lokalvårdare. Tillsammans med dina kollegor i teamet ansvarar du för för att skolans miljö hålls ren, fräsch och trivsam. I uppdraget ingår det även hantera städmaskiner, källsortering och hantering av material såsom kemikalier inom städ. Du har med din yrkeskunskap inom städ god kännedom om hur lokaler och material hanteras på bästa sätt. 

Städningen av skolan/förskolan sker under dagtid.

Vi erbjuder dig ett viktigt och varierande arbete för att säkerställa att våra barn och elever kan få en undervisning i rena och säkra lokaler. Alla som arbetar inom lokalvård är vuxna förebilder och betydelsefulla för våra elevers utveckling. Vi arbetar med höga förväntningar och ett respektfullt bemötande.

Vi söker dig som

har avslutad gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med lokalvård. Det är ett krav att du är utbildad lokalvårdare genom SRY, PRYL eller likande samt meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av maskinkörning och golvvård.

Arbetsuppgifterna består av städning och storstädning av skolans lokaler såsom klassrum, toaletter, allmänna utrymmen och personalutrymmen.

Då arbetstiden är förlagd under ordinarie verksamhetstidstider, vilket ställer krav på att du kan vara flexibel och trivas med att ha personal och barn/elever runt omkring dig medan du arbetar. Du är självgående i ditt arbete, men samtidigt del av ett arbetslag där vi självklart hjälps åt när det behövs. Som lokalvårdare känner du en yrkesstolthet och du utför ditt arbete med stor noggrannhet och kvalité.

Du är noggrann och social, samt gillat det fysiska arbetet. Du ska vara självgående, ansvarsfull samt ha en god känsla för service.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket för att kunna tillgodogöra dig både muntliga och skriftliga instruktioner samt datavana.

Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

För arbete inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller enligt överrenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-09-29

Referensnummer

2023/1001

Kontaktperson(er)

  • Helen Adenholm, 046-3593858

Facklig(a) företrädare

  • kommunal, lund.skane@kommunal.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?