Länk till startsidan

Undersköterska med aktivitetsansvar till Linegården särskilt boende

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en undersköterska för en tillsvidaretjänst i botten samt med ett tidsbegränsat aktivitetsansvar ett år i taget. Arbetet innebär delvis omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskemål och behov samt delegerade uppgifter enligt HSL. Du kommer att arbeta varannan helg i omvårdnadsarbete.

Ditt grunduppdrag som aktivitetsansvarig är att ha ett övergripande ansvar för husets aktiviteter. Du ska planera, förbereda och anordna aktiviteter av olika slag för de boende. Följa och ta reda på vilka aktiviteter som de boende önskar och se till att de äldres dag blir meningsfull. 

För att lyckas i rollen behöver du vara initiativtagande, självgående samt ha en god samarbetsförmåga. Du behöver vara kreativ och ha ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leda till resultat. Vidare har du en pedagogisk insikt där du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. 

Vi söker dig som

Har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare har du erfarenhet av demensvård och har du vidareutbildning inom demensvård ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom aktivitetssamordnare ser vi det som ett stort plus. 

Om oss

Linehuset ligger på Linero i östra Lund och består av två boendeenheter med vardera 48 lägenheter. Trädgården är i en parkliknande miljö och innehåller ett lusthus och en anpassad sinnenas trädgård.

Både Linegården och Linelyckan har sex avdelningar, både för personer med demenssjukdomar och somatiska avdelningar.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se

Vi jobbar tillsammans för en god arbetsmiljö, tex med regelbundna mikropauser och möjlighet att använda våra återhämtningsstolar.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att ansöka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-06-07

Referensnummer

2023/735

Kontaktperson(er)

  • Cecilia Wollmér, Enhetschef, 046-3596822
  • Moa Wennberg, Enhetschef, 046-3596827
  • Pierre Svensson, Rekryteringskonsult, 046-3596511

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?