Länk till startsidan

Lärare idrott och samhällskunskap samt resurs

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan Vipan, Lunds enda kommunala yrkesskola.
Vipan har c:a 1 200 elever fördelade på åtta olika yrkesprogram, Anpassad
gymnasieskola samt Introduktionsprogram.

Gymnasieskolan Vipan befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede. Skolan och hela området kring skolan förnyas och det byggs och renoveras inför en spännande framtid. Våra elever på
yrkesprogrammen har utmärkta framtidsutsikter efter genomgången utbildning och en positiv pedagogisk utvecklingsanda vilar över skolan.

Vänligen besök gymnasieskolan Vipans hemsida för mer information: www.lund.se/vipan/

Arbetsuppgifter

Lärare i idrott och samhällskunskap på gymnasieskolans nationella program och introduktionsprogram samt resurstimmar på introduktionsprogrammen. I tjänsten ingår även att ha prövningar med elever från olika program.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i idrott och samhällskunskap. Tjänsten innehåller undervisning i kurser på gymnasienivå samt kurser enligt kursplanen för grundskolans årskurs 9 .

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från både gymnasieskolans nationella program och introduktionsprogram.

Anställning

Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2023-08-07
Sista datum: 2024-06-18

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-06-09

Referensnummer

2023/658

Kontaktperson(er)

  • Sofia Levau, 046-3598420

Facklig(a) företrädare

  • Lukas Lundgårdh, Sveriges lärare, 046-3595121

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?