Länk till startsidan

Gymnasielärare i fysik och matematik

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Katedralskolan är Nordens äldsta skola och grundades redan 1085. Mitt i centrala Lund är den lätt att nå med allmänna kommunikationer för våra 1500 elever och 160 anställda. Här erbjuder skolan utbildning av högsta kvalitet inom fem olika högskoleförberedande program. Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiveradande miljö för alla elever, där de kan utvecklas och få såväl den utmaning som den hjälp och det stöd de behöver

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du ska planera och bedriva undervisning i fysik och matematik enligt gällande läroplan, samt utföra inom yrket förekommande arbetsuppgifter, 

Vi söker dig som

... är behörig och legitimerad gymnasielärare i fysik och matematik. Du ska vara intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Du ska kunna leda, motivera och skapa engagemang i undervisningssituationen, och du ska systematiskt utvärdera och utveckla din undervisning. I arbetet med kollegor ska du vara samarbetsinriktad och aktivt delta i arbetet att utveckla skolans verksamhet. Du behöver vara insatt i, och följa, styrdokumenten. Du ska vara väl förtrogen med olika digitala verktyg och kunna använda dem på ett sätt som höjer kvaliteten på pedagogiskt och organisatoriskt arbete.    

Vi kommer att påbörja rekryteringsarbetet under ansökningstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att underlaget inte behöver tas i anspråk av redan anställd och att vi hittar rätt sökande för skolans behov. 

För att få arbeta med elever inom gymnasieskolan behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2023-08-07

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-06-08

Referensnummer

2023/656

Kontaktperson(er)

  • Martin Gustavsson, 046-3597617

Facklig(a) företrädare

  • Fredrik Andersson, Sveriges lärare, 046-3597624

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?