Länk till startsidan

Studentmedarbetare inom kommunikation

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi är en samlad avdelning för HR och kommunikation med totalt 25 medarbetare. Kommunikationsteamet består idag av fem personer och ansvarar för bland annat internkommunikation, innehållsproduktion, sociala medier, visuell kommunikation, press, webb och grafisk produktion.

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har majoriteten av medarbetarna inte tillgång till egen tjänstemobil, tjänstedator eller annan egen digital enhet i sitt uppdrag. I flera fall blir chefer en mellanhand för att nå ut till medarbetare med information.

Inom Lunds kommun pågår nu ett projekt inom interkommunikation, men utöver det behöver även vård- och omsorgsförvaltningen din hjälp med att ta reda på hur vi bättre når våra medarbetare med nyheter och inspiration. I detta uppdrag ansvarar du för inventering, omvärldsbevakning och analys inom ramen för internkommunikation. Som stöd i arbetet finns ett härligt gäng inom HR och Kommunikation.

Som studentmedarbetare inom Vård- och omsorgsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under hösten 2023 (1 sept- 31 dec). 

Vi söker dig som

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola, med inriktning medie- och kommunikationsvetenskap. Du ska ha läst minst 60hp i ett för uppdraget relevant ämne och studerar under tiden du arbetar.

Du ska ha ett stort intresse för internkommunikation och en god kommunikativ förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 28/5!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Timavlönad
Tillträde: 1 sept
Sista datum: 2023-12-31

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-05-28

Referensnummer

2023/617

Kontaktperson(er)

  • Johanna Bredmar, 046-3598242

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?