Länk till startsidan

Nya kollegor till Rosens hemvård i centrala Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Nu söker vi på Rosens hemvård i centrala Lund efter nya kollegor till både tillsvidareanställningar och vikariat. Vill du bli en av oss?

Du schemaläggs dagtid eller kvällstid, båda med tjänstgöring varannan helg. Du utgår från vår lokal på Brunnsgatan tillsammans med dina kollegor och cyklar därifrån till brukarnas egna hem.

I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, omsorgsarbete, dokumentation samt medicinska insatser på delegation från sjuksköterska. I uppdraget ingår även kontaktskap där du genomför välkomstsamtal med nya brukare, planerar, organiserar och utför beviljad hjälp till brukaren. Du dokumenterar löpande i procapita och upprättar levande genomförandeplaner. Du genomför riskbedömningar och representerar brukaren i tvärprofessionella teamarbeten. Du behöver ha god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket.

Vi har också behov av undersköterskor och vårdbiträden för timanställning. Separat annons för detta hittar du på:      Timvikarie inom vård och omsorg | Lunds kommun

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna ansökningar från såväl undersköterskor som vårdbiträden.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta strukturerat inom en människo-behandlande organisation, är en utpräglad lagspelare och kan cykla i vått och torrt. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom liknande verksamhet och att du lägger stor vikt vid hur du bemöter människor omkring dig, såväl brukare, deras anhöriga samt dina kollegor. Arbetet kräver att du är flexibel och har förmåga att prioritera. Du behöver vara ansvarstagande och kunna hantera snabba omställningar i arbetet.

Då arbetet kräver god kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska i både tal och skrift.

 

Om du blir kallad till intervju

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Första steg är en telefonintervju med rekryteringskonsult och andra intervju sker på enheten med enhetschef.

Om du går vidare till andra intervjun tar du med;

  • - Id-kort eller pass
  • - Utdrag ur belastningsregistret från Polisen. se (utdrag för egen kontroll) i oöppnat kuvert
  • - Intyg på att du är färdigutbildad undersköterska 

Efter intervjun kommer du att få ett mejl från referensa där du ska uppge tre referenser, varav två ska vara från chefer (nuvarande/senaste och tidigare chef). Referenstagningen kommer att ske digitalt.

Hos oss på Rosens hemvård kommer du att ingå i en grupp där vi hjälper varandra, sprider glädje och tar gemensamt ansvar. 

Välkommen med din ansökan till Rosen redan idag!

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

9

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Referensnummer

2023/367

Kontaktperson(er)

  • Veronica Löwgren enhetschef, 046-3595407
  • Emma Borrie, rekryteringskonsult VoO, emma.borrie@lund.se

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?