Länk till startsidan

Gymnasielärare i juridik till Katedralskolan

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Katedralskolan är Nordens äldsta skola och grundades redan 1085. Mitt i centrala Lund är den lätt att nå med allmänna kommunikationer för våra 1500 elever och 160 anställda. Här erbjuder skolan utbildning av högsta kvalitet inom fem olika högskoleförberedande program. Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiveradande miljö för alla elever, där de kan utvecklas och få såväl den utmaning som den hjälp och det stöd de behöver.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att man ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt inom yrket förekommande arbetsuppgifter på våra nationella program.

 

Vi söker dig som

... är behörig och legitimerad gymnasielärare i juridik gärna i kombination med annat ämne. Du ska vara intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Du ska kunna leda, motivera och skapa engagemang i undervisningssituationen, och du ska systematiskt utvärdera och utveckla din undervisning. I arbetet med kollegor ska du vara samarbetsinriktad. Självklart ska du känna till, och följa, de nationella styrdokumenten. Du ska vara väl förtrogen med olika digitala verktyg och kunna använda dem på ett sätt som höjer kvaliteten på pedagogiskt och organisatoriskt arbete. Meriterande är om du har undervisat i de kurser i juridik som finns på Ekonomiprogrammet.    

 

Om tjänsten

Urval och intervjuer sker löpande innan sista ansökningsdag.  

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 23-08-07

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-06

Referensnummer

2023/356

Kontaktperson(er)

  • Biträdande rektor, Anna Edqvist, 046-3597618

Facklig(a) företrädare

  • Sveriges lärare, Fredrik Andersson, 046-3597624

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?