Länk till startsidan

Parkarbetare tillsvidare med fokus på gräsklippning

Serviceförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!

Om oss

Vi är ett skötsellag i Lunds centrala och södra delar som utför diverse grönyteskötsel. 

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att klippa gräs under säsongen maj-okt på en av våra åkgräsklippare Ransomes MP653. Annan skötsel kan vara trimning runt stolpar/bänkar, ogräsrensning, häckklippning, traktorkörning med sopaggregat, beskärning, lövupptagning och plantering. Beredskap vintertid kan förekomma i tjänsten.

Vi söker dig som

Du tycker om att köra maskiner och har erfarenhet av att köra åkgräsklippare och traktor. Lättare service såsom smörjning av maskindelar ingår även.  B-körkort är ett krav.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: månadsavlönad
Tillträde: Så snart som möjligt

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-06

Referensnummer

2023/302

Kontaktperson(er)

  • Ingrid Trollås, 046-3595842

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?