Länk till startsidan

Fönsterputsare/Lokalvårdare

Serviceförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!

Om oss

Serviceförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa
handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa
framtiden med oss?Arbetsuppgifter

Är du den vi söker och vill vara med att bygga upp vår verksamhet där du är vår viktigaste
resurs?
Vi söker dig som vill arbeta inom Lunds Kommun och tillhöra en verksamhet med 100 kolleger som utför Fönsterputs/Lokalvård bland annat i skolor, vårdboende, kontor och kommersiella fastigheter. Du skall kunna arbeta flexibelt och vara vår viktigaste ambassadör utåt till kommunens invånare. Även kunna samarbeta i grupp, vara självständig och ha ett högt ansvarstänk.
Kundfokus, merförsäljning, ha ett gott bemötande ute hos kund och bland kolleger.Vi söker dig som

Du har gått ut gymnasiet och vi ser att du har erfarenhet inom Lokalvård/Service, ser gärna att det finns dokumentation för SRY, Pryl eller motsvarande.
Det är meriterande om du har erfarenhet från lokalvård. Du måste kunna förflytta dig inom hela
kommunen då våra förskolor och skolor finns i såväl Lunds stad, som i våra tätorter Genarp, Veberöd, Södra Sandby, Stångby, Revinge, Torna Hällestad eller Dalby.  

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet inom fönsterputsning. Har du gått en fönsterputs-utbildning är detta mycket meriterande. Som fönsterputsare söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Du ska även vara öppen för att arbeta tillsammans med kollegor, vilket förekommer ganska ofta. Att vara noggrann och punktligt är viktigt för dig.

Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd.

Innehålla B körkort.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, detta beställer du via www.polisen.se

Urval sker löpande. 

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-28

Referensnummer

2023/182

Kontaktperson(er)

  • Nenad Tomas, 046-3599859

Facklig(a) företrädare

  • Jenny Norrström, Kommunal, 046-3593834

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?