Länk till startsidan

Speciallärare

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Killebäckskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Hit kan du lätt ta dig med cykel, buss eller bil. Killebäckskolan är en åk 4-9 skola med ca. 450 elever. Medarbetarna på Killebäckskolan är organiserade i årsvisa arbetslag och kännetecknas som nyfikna, kreativa och engagerade med god elevkontakt. Det är högt i tak, god sammanhållning och ett bra samarbetsklimat på skolan. Skolan totalrenoverades 2010 och är en modern, välutrustad skola med fina och ändamålsenliga lokaler. 

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Killebäckskolan bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Din roll som speciallärare innebär att du arbetar tätt tillsammans med klasslärare och skolans elevhälsoteam och du initierar och hjälper till vid framtagande av exempelvis pedagogiska kartläggningar, upprättande av åtgärdsprogram och individuella utvecklingsplaner för elever.

I ditt uppdrag ingår att undervisa elever i behov av särskilt stöd. Du kommer även att planera, genomföra och utvärderar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med undervisande pedagog. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att bli inspirerande och utmanande samt skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.


Vi söker dig som

Vi söker dig med lärarlegitimation samt speciallärarexamen. Som person är du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov.

Vi ser gärna att du har en legitimation för undervisning i matematik.
Tidigare erfarenhet av arbete som speciallärare ses som meriterande.
Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2023-03-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Referensnummer

2023/87

Kontaktperson(er)

  • Peter Nilsson, rektor, 0463598990
  • Ulf Skelander, btr rektor, 0463597724

Facklig(a) företrädare

  • Marina Garcia-Santos, Sveriges lärare, 046-3597720

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?