Länk till startsidan

Pedagogisk samordnare sökes till boende LSS

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Verksamhetsområdet Boende LSS ansvarar för att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv. Till verksamhetsområdet hör grupp- och servicebostäder samt hemvårdsinstatser för brukare under 65 år. Enheterna finns geografiskt på olika platser i Lunds kommun med olika inriktningar.

Vill du bli en av oss och göra skillnad varje dag? 

Vi söker nu pedagogisk samordnare till två tillsvidaretjänster och två tjänster på ett års vikariat. Vi letar efter dig med erfarenhet av att arbeta inom LSS samt har erfarenhet av att leda grupper. Vi ser gärna att du är en prestigelös person med fokus på att lyssna, lära och leda.

Som pedagogisk samordnare kommer du att ansvara för det pedagogiska arbetet på tre olika enheter som alla tillhör ett och samma område. Detta innebär att du i din arbetsroll behöver vara flexibel och ansvarstagande. Ytterligare består din arbetsroll av att inspirera, motivera och leda både brukare och kollegor i pågående utvecklingsarbete.

I denna annons söker vi pedagogisk samordnare till fyra olika områden, tre områden i Lund och ett område i Södra Sandby.

Arbetsuppgifter

  •  Du ansvarar för implementering och utvärdering av lämpliga arbetsmetoder.
  •  Du kommer att stödja och handleda övrig personal i arbetet kring genomförandeplaner och annan dokumentation samt upprätta individuella handlingsplaner.
  • Du kommer att arbeta brukarnära, stötta kollegor i det praktiska arbetet och finnas till stöd genom att tillämpa ett pedagogiskt arbetssätt. 

Arbetstider måndag till fredag 08:00-17:00.

Du kommer ingå ett nätverk tillsammans med övriga pedagogiska samordnare.

Kvalifikationer

  • Högskoleexamen, gärna med beteendevetenskaplig/pedagogisk inriktning eller motsvarande högskoleutbildning som vi bedömer likvärdig.
  • Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av LSS samt erfarenhet av att leda grupper.
  • Erfarenhet och kunskap om tydliggörande pedagogik och motiverande samtal är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi i denna rekrytering tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 
Vi tillämpar löpande urval.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-02-06

Referensnummer

2023/85

Kontaktperson(er)

  • Caroline Kristersson, 046-3597416
  • Elin Vretare, 046-3592585

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal , 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?