Länk till startsidan

Medarbetare med veckoslutstjänstgöring till hemvården Södra Sandby

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Lunds kommuns hemvård är indelad i ett flertal, geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso-och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Till varje område hör en enhetsadministratör och en, eller flera, samordnare. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt till kommunens brukare 65+. 

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar i ordinärt boende och utgår från vår lokal på Fästan tillsammans med dina kollegor. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad och omsorgsarbete. Dokumentationen sker i procapita. 

Vi söker dig som är undersköterska, med intresse för att arbeta med medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Du ska tycka att det är roligt med varierande arbetsuppgifter och att träffa olika människor. Att ha ett gott bemötande och vara serviceinriktad ser vi som en självklarhet på vår arbetsplats. 

Du behöver ha god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket.
Vi ser gärna att du har körkort, men har krav på att du kan cykla.

 

Övrigt

Du schemaläggs kväll med tjänstgöring alla veckoslut; fredag, lördag och söndag (8 timmar per arbetspass). 

Heltidsmåttet för en undersköterska i Lunds kommun är normalt 36,33 h/vecka. Möjligheten att arbeta enbart veckoslut införs nu under en prövoperiod på ett år.  

För dig som arbetar heltid med veckoslutstjänstgöring är arbetstidsmåttet 25 h/vecka, varav 24 h förläggs under veckoslutet.  60 min/vecka är avsedd för att delta på schemalagd APT och yrkesgruppsträffar. Du erhåller heltidslön och kollektivavtalad OB-ersättning.

Vi arbetar löpande med rekryteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön, Ange löneanspråk
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-02-03

Referensnummer

2023/19

Kontaktperson(er)

  • Andrea Laestadius, enhetschef, 046-3596529
  • Emma Borrie, rekryteringskonsult, 046-3596638

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?