Länk till startsidan

Speciallärare/Specialpedagog Individuella programmet Gymnasiesärskola

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Arbetsuppgifter
Vi söker en pedagog till gymnasiesärskolans Individuella program på Gymnasieskolan Vipan. Vi söker dig som vill vara med och skapa framtidens gymnasiesärskola. Du som brinner för specialpedagogiskt utvecklingsarbete, intresserar dig för ny forskning på området och som vill omsätta dina kunskaper för elevernas bästa - du passar hos oss!

I det pedagogiska arbetet utgår vi från våra sex ämnesområden och formar dessa efter varje elevs individuella förutsättningar och behov. Tydliggörande pedagogik, AKK och lågaffektivt bemötande genomsyrar verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår även att ha en handledande roll gentemot verksamhetens elevassistenter. Du kommer i denna tjänst vara mentor för en mindre grupp elever och i samarbete med elevassistenter och andra pedagoger utforma verksamheten.

I denna rekrytering söker vi en pedagog med erfarenhet av och kunskap inom arbete med elever inom grundskolans träningsskola alt. gymnasiesärskolans individuella program. Erfarenhet av arbete med elever på en tidig kognitiv nivå är meriterande. Vi genomför en löpande rekrytering och kommer att kalla till intervju under ansökningstidens gång. 

Vi söker dig som
Erfarenhet och relevant pedagogisk utbildning är en förutsättning, speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning alt. behörig specialpedagog för undervisning på individuellt program, gymnasiesärskolan.
Det är meriterande om du har kunskaper i AKK, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.
Tidigare arbete inom skola eller annan pedagogisk verksamhet är en förutsättning.Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Referensnummer

2022/1594

Kontaktperson(er)

  • Anna Karlsson, 046-3599552

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?