Länk till startsidan

Skogsarbetare säsongen 2023

Lunds kommun

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!

Om oss

Vi är ett litet arbetslag som utgår från Dalby. Vi arbetar inom Lunds kommuns alla naturreservat. Skåneleden inom kommungränsen tillhör också vårt ansvarsområde.

Arbetsuppgifter

Vi söker en skogsarbetare säsongen 2023 i Lunds kommuns naturområden. Du kommer att arbeta mycket med röjsåg men även med gräsklippning. Tillsyn och underhåll av vandringsleder, rastplatser och parkeringsplatser ingår också i dina arbetsuppgifter. Fällning av träd är inte aktuellt under säsongen.

Vi söker dig som

Som person är du intresserad av skog/naturvård och friluftsliv. Du kan ta egna initiativ, vara ute hela dagar och ork att arbeta med hela kroppen då arbetet ofta är fysiskt tungt. Utbildning och erfarenhet inom skog/naturvård/friluftsliv är starkt meriterande. B-körkort är ett krav. Intern röjsågsutbildning kan erbjudas.

 Anställning

Anställningsform: Säsongsarbete
Omfattning: Heltid
Lön: månadsavlönad
Tillträde: 2023-04-03

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-08

Referensnummer

2022/1569

Kontaktperson(er)

  • Ingrid Trollås, 046-3595842

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?