Länk till startsidan

Grundlärare med inriktning mot fritidshem

Lunds kommun

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

I den vackra byn Torna Hällestad ligger vår skola. Vi arbetar åldersblandat årskurs F-1 och årskurs 2-3 med sammanlagt ca 60 elever. Det är en lugn och trygg skola med stor tillgång till natur och fina grönområden. 

Arbetsuppgifter

Du arbetar aktivt med att utveckla och driva verksamheten i enlighet med gällande styrdokument tillsammans med ditt arbetslag. Du kommer tillsammans med övrig pedagogisk personal planera och har undervisning under både skol- och fritidstid.  Ni ser tillsammans till att verksamheten är lustfylld, utmanande och kreativ. Vi arbetar tematiskt, vilket innebär att hela skolan arbetar ämnesövergripande med en inspirerande uppstart. 

Digitala verktyg används i undervisningen och vi arbetar för att främja skolans digitala utveckling i det dagliga arbetet därför ser vi gärna att du har goda IT-kunskaper i digitala verktyg. Kvällsmöten förekommer i form av konferenser vid några tillfällen per termin. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare i fritidshem/fritidspedagog. Det är meriterande om du som söker har behörighet att undervisa i musik och/eller tidigare erfarenhet av att vara arbetslagsledare.

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från arbete i skolan och därmed känner dig trygg i rollen som grundlärare i fritidshem/fritidspedagog.

Du drivs av viljan att utveckla skolan och fritidshemsverksamheten och vill själv kunna bidra till att den ligger i framkant. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att skapa relationer med såväl elever som kollegor, elever och vårdnadshavare. Du är intresserad av att arbeta tematiskt och trivs med att arbeta i arbetslag men förväntas också kunna arbeta självständigt. 

Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Att samverka med andra faller sig naturligt och du har förmåga att kommunicera med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du har förmåga att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuell förutsättningar och får dem att växa. 

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Januari - 2023 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Referensnummer

2022/1562

Kontaktperson(er)

  • Lina Lindsjö, biträdande rektor, 046-3597935

Facklig(a) företrädare

  • Helene Vilhelmsson, Lärarförbundet, helene.vilhelmsson@lund.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?