Länk till startsidan

Studie- och yrkesvägledare till Hedda Anderssongymnasiet 80-100%

Lunds kommun

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen mot att skapa en bättre framtid, för oss alla. Hedda startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogrammet. Hedda Anderssongymnasiet har just nu 600 elever och ligger i gamla tingshuset på Byggmästaregatan 2 i Lund. Skolan växer för varje läsår och under sommaren 2023 kommer vi att flytta in i vår nybyggda skolbyggnad på Svanevägen/Möllegatan som ska rymma 1650 gymnasieelever och 350 grundskoleelever.

I samband med att skolan flyttar kommer skolans verksamhet att växa och organisationen att utökas med ytterligare.

http://www.lund.se/heddagymnasiet

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i ett nära samarbete med kollegor i elevhälsoteamet och pedagogiska processteam? Vill du vara med och bygga upp ämnesövergripande projektinriktad undervisning med fokus på framtidens utmaningar?

Då har vi ett uppdrag för dig. Hos oss på Hedda Anderssongymnasiet blir du en viktig kollega i vårt elevhälsoteam på Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Du arbetar i nära samarbete med skolledning, lärare och övrig personal på vår skola.

Du får vara med och forma den nya skolan och utveckla vårt samarbete med externa aktörer, en skola med ambition att ge varje elev verktyg för att påverka sin omvärld.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av arbete som studie- och yrkesvägledare. Har du erfarenhet av arbete på gymnasiet är det meriterande.

Vill arbeta med ungdomar och vidga skolans roll.

Trivs med att samarbete med kollegor och vill knyta kontakter genom externa nätverk.

 

 Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 20230401 eller enligt ök

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-08

Referensnummer

2022/1534

Kontaktperson(er)

  • Malin Dahlgren, 046-3596131

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?