Länk till startsidan

Välkommen att arbeta inom Boende LSS i Lunds kommun!

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi söker personal till verksamheten inom LSS där du kan arbeta som undersköterska, stödbiträde eller stödassistent. Till verksamhetsområdet boende LSS hör grupp- och servicebostäder. Enheterna finns geografiskt på olika platser i Lunds kommun med olika inriktningar:

Gruppbostad riktar sig till de brukare som behöver mycket stöd och omvårdnad. Det kan vara bra att man har erfarenhet av omvårdnad samt tydliggörande pedagogik när man jobbar på dessa enheter. 

Servicebostad riktar sig till de brukare som klarar sig lite bättre på egen hand. Brukarna bor i egna lägenhet med tillgång till gemensamhetslokal. Vissa av våra boenden har även inriktning mot psykiatri. 

Vill du bli en av oss och göra skillnad varje dag?  

Vi arbetar för att våra brukare ska få möjlighet att vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Vi letar efter dig som är ansvarsfull, har positiv inställning till att arbeta inom vård och omsorg, är initiativrik och har förmågan att lyssna in våra brukare.

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. Tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör du skillnad varje dag.


Arbetsuppgifter

 • Ge stöd utifrån brukarens egna resurser i den dagliga livsföringen så som matlagning, städning och läkemedelshantering med mera.
 • Ge brukarna goda levnadsvillkor i form av självbestämmande, integritet och delaktighet utifrån brukarens livshistoria.
 • Stimulera till fritids- och kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuellt satta mål.
 • Utforma genomförandeplaner, dokumentera samt göra regelbundna utvärderingar.
 • Samverka och kommunicera med föräldrar, anhöriga, gode män/förvaltare och kollegor.


Kvalifikationer

 • Du som är 18 år eller äldre är välkommen att jobba med oss.
 • Vi ser gärna att du går eller har gått vård- och omsorgsprogrammet eller liknande utbildning. 
 • Baskunskaper i digitala arbetsverktyg.
 • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
 • Vissa enheter har krav på körkort och cykelvana. 

Just nu söker vi personal både för tillsvidareanställningar (utbildning krävs) och längre vikariat. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. 


Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner som du kan läsa om här.

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

10

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Referensnummer

2022/1532

Kontaktperson(er)

 • Caroline Kristersson, 046-3597416
 • Cecilia Boll Segersteén, 046-3596596

Facklig(a) företrädare

 • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?