Länk till startsidan

Hemvården yngre söker undersköterska på vikariat kvällstid

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Hemvården yngre har i uppdrag att tillgodose brukare under 65 års behov enligt 4 kap. 1 § SoL, vilket innebär hemtjänst, avlösning och ledsagning för brukare som bor i ordinärt boende. Enheten servar brukare inom Lunds stad.

Vi servar en mängd olika brukare med olika behov. Vanligt förekommande är psykiatri, demens, hjärnskador, missbruk, cancer, palliativ vård med mera. Vi transporterar oss mellan brukarna med bil eller el-cykel. 

Vi söker nu undersköterska på vikariat då en av våra medarbetare kommer att gå på föräldraledighet. Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig ett spännande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. Tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör du skillnad varje dag.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet som undersköterska hos oss kommer du: 

 • Planera och stötta våra brukare i genom att ge omvårdnad i hemmet.

 • Det kan också innebära att stötta vid städning, tvätt, matlagning, personlig hygien, läkemedelshantering, fritidsaktiviteter.

 • I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Samverka med anhöriga, gode män/förvaltare och andra aktörer i samhället.

 • Arbetar dagtid och varannan helg.

 • Vårt viktigaste arbetsredskap är mobilen som vi använder till att signera HSL (Appva), dokumentera (Procapita), låsa upp dörrar/medicinskåp (Phoniro), schemaplanering (Life Care)  m.m. 


Vi söker dig som

 • Har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

 • Har erfarenhet av hemtjänst.

 • Du behöver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, kunna hantera en mobiltelefon samt ha datorvana.

 • Körkort för manuell personbil och att kunna cykla är ett krav i denna tjänst.

 

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa här.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-10-05

Referensnummer

2022/1213

Kontaktperson(er)

 • Caroline Kristersson, 046-3597416
 • Helena Lysebring, enhetschef, 046-3594740

Facklig(a) företrädare

 • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?