Länk till startsidan

Lärare i årskurs 4-6 till Vikingaskolan

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vikingaskolan är belägen på Linero, i sydöstra delen av Lund. Hos oss går 560 elever i årskurserna F - 9. Vikingaskolan kännetecknas av hög personaltäthet, bred kompetens och stort engagemang både under skoldagen och på fritids. 

Vi ser varje elev. 

Vi skapar nära relationer.

Vi ser olikheter som en tillgång.

Vi strävar efter hög måluppfyllelse för att ge alla elever goda möjligheter inför framtida studier och kommande arbetsliv. På Vikingaskolan har vi fokus på språkutvecklande arbete i alla ämnen samt på skolans kompensatoriska uppdrag. Detta syns till exempel genom satsningar på språkteam, socialpedagoger och specialpedagogisk kompetens. 

Alla på Vikingaskolan ska må bra, känna trygghet och trivas!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare inom åk 4-6 med bland annat Sv/SvA som ämne och som vill vara med och göra skillnad för eleverna på Vikingaskolan i deras lärande. Du tycker om att arbeta i ett team som samarbetar och delar erfarenheteter för ett kollegialt lärande som bidrar till utveckling både på enskild- och skolnivå.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en trygg, strukturerad, utvecklande och stimulerande lärmiljö för eleverna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp undervisningen, bedöma elevernas kunskaper samt vara mentor och ingå i ett arbetslag inom åk 4-6. 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att ha stor pedagogisk frihet och mötas av tilltro till din yrkesskicklighet. 

Vi söker dig som

är behörig grundskollärare inom åk 4-6 med bland annat Sv/SvA som ämnesbehörighet.

Du är flexibel och van vid att självständigt planera ditt arbete. Du är lösningsorienterad, positiv och har en god förmåga att se helheter. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens mål. Du är insatt i styrdokumenten och kan förklara målen för eleverna. 

God samarbetsförmåga och förmåga att skapa relationer med ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt. 

Intervjuer kommer att ske löpande, så inkom med din ansökan snarast. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 9 januari 2023

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Referensnummer

2022/1071

Kontaktperson(er)

  • Liselott Nilsson, biträdande rektor, 046-3597988

Facklig(a) företrädare

  • Mikael Sjölander, Lärarförbundet, mikael.sjolander@lund.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?