Länk till startsidan

Lärare i matematik och Fysik/CAD/styr- och reglerteknik

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss:

Gymnasieskolan Vipan är Lunds Kommuns yrkesgymnasium med åtta Nationella Yrkesprogram. Dessutom har vi Gymnasiesärskola och Introduktionsprogram.  Skolan har ca 1300 elever. Skolan ligger i det dynamiska och vackra Vipeholmsområdet där det just nu byggs bostäder och affärskvarter. Skolan är mitt i en stor satsning och bygger nytt och renoverar alla 13 fastigheterna i projektet Campus Vipan.     

Arbetsuppgifter

Undervisning på yrkesprogram i Matematik samt Fysik/CAD/Reglerteknik. Utöver undervisning är ämnessamverkan med kollegor viktigt. Du kommer att ingå i både i ett arbetslag samt ett ämneslag. Du kan bli mentor för en grupp elever.  

Vi söker dig som

Vi söker en lärare med lärarlegitimation i matematik för gymnasiet, samt ytterligare ett ämne tex Fysik/Reglerteknik/CAD som vill undervisa Vipans elever på de nationella yrkesprogrammen. Du ska, med stor flexibilitet, kunna möta ungdomarna där de är och på ett strategiskt sätt planera för deras lärande. Du arbetar utvecklande i det du gör och är öppen och välkomnande mot nya arbetssätt och kollegialt samarbete. Du är en god, positiv ledare i klassrummet. Vi brukar säga att på Vipan är relationer lika viktiga som ekvationer! Du har ett stort engagemang i dina ämne och kan anpassa det till olika elevgrupper med olika förkunskaper. 

Till ditt stöd kommer du ha ett engagerat elevhälsoteam.

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde:

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-08-19

Referensnummer

2022/1070

Kontaktperson(er)

  • Martin Borg, 0721-940567

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?