Länk till startsidan

Arbetsledare till enheten gata/drift

Serviceförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!

Om oss

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!

Markentreprenad söker nu en arbetsledare inom anläggning som vill vara med på vår resa mot framtidens Lund. Vår avdelning utför bland annat underhåll och anläggning av gator och torg. Vi bygger om och nyanlägger offentliga miljöer så som skolgårdar och parker. 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på gata/drift är din främsta uppgift att se till att verksamheten kan drivas på ett effektivt sätt och att arbetena kan fortlöpa utan störningar. Ditt ansvarsområde innefattar anläggningsarbete och VA arbeten samt att ingå i vinterväghållning.

Som arbetsledare kommer du ha ansvar för ekonomi, personal, verksamhet och arbetsmiljö. Du rapporterar till enhetschef. Rollen ger dig stort egenansvar vilket ger dig möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta i ett ansvarsfullt, spännande och varierande uppdrag där du tillsammans med medarbetarna arbetar för att säkerställa god leverans och service till våra uppdragsgivare och medborgare. I tjänsten kommer du ha kontakt och ett nära samarbete med många ledningsägare. Du kommer även att bistå med din kompetens vid upphandlingar samt göra riskanalyser och tidsplaner. Du fattar beslut i enlighet med gällande lagstiftning, riktlinjer och ser till att myndighetskrav efterföljs. I tjänsten ingår beredskap.

Vi söker dig som har en YH-utbildning som arbetsledare anläggning eller annan utbildning och erfarenheter som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Du har arbetat med anläggningsarbeten samt VA i minst 5 år. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsledarrollen. Tidigare erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet samt erfarenhet av materialberäkning och beställning ses som meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, har goda IT-kunskaper samt god förmåga att administrera och dokumentera. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är engagerad, drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Som person bör du gilla utmaningar och vara strukturerad, noggrann och prestigelös. Du behöver ha lätt för att ta initiativ och känna ansvar i ditt arbete. Eftersom tjänsten innefattar många kontaktytor ser vi gärna att du är serviceinriktad och kan kommunicera på ett förtroendegivande sätt. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra likväl som det ställs krav på självständighet i ditt arbete.



 



Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-08-22

Referensnummer

2022/1041

Kontaktperson(er)

  • Torbjörn Håcansson, 046-3594869

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?